te weinig beoordelingen
Het Eikehof, Oostmalle

3 bezoekers hebben een review geplaatst en 2 personen hebben een stem uitgebracht voor Het Eikehof.

Het Eikehof

Turnhoutsebaan 159
2390 Oostmalle
Antwerpen, België

Telefoon: +32 (0)47-8312170
HK: 40102395


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten, Konijnen, Knaagdieren
Service: Fokker

Openingstijden:


Op weekdagen kunt U uw hond of poes brengen en ophalen:
- tussen 08:00 en 11:00 uur ‘s ochtends
- tussen 17:00 en 20:00 uur ‘s avonds
Gedurende de “wintertijd” kunt u ‘s avonds ophalen en brengen tot 19:00 uur in plaats van tot 20:00 uur.

Op zon- en feestdagen kunt u de pensiongast brengen en ophalen:
- tussen 09:00 en 10:00 uur ‘s ochtends
In de maanden juli en augustus kunt u dit ook ‘s avonds tussen 19:00 en 19:30 uur.

! Voor de rust van onze pensiongasten vragen wij u dringend onze openingstijden te respecteren.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
3
Gemiddelde score:
1.2
Algemene Indruk:
1.2
Klantvriendelijkheid:
1.2
Diervriendelijkheid:
1.1
Indruk binnenverblijf:
1.2
Indruk buitenverblijf:
1.2
Hygiëne‎:
1.1
Prijs/Kwaliteit:
1.2
Plaats een review

1.2
Algemene Indruk:1.2
Klantvriendelijkheid:1.2
Diervriendelijkheid:1.1
Indruk binnenverblijf:1.2
Indruk buitenverblijf:1.2
Hygiëne‎:1.1
Prijs/Kwaliteit:1.2

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2024
anoniem
Op 6/06/24 heb ik een ouder teefje Chinook (°2015) Labrador voor €100 gekocht bij deze BROODfokker. Ze was vrij mager, maar voor de rest leek me alles OK. 's Anderendaags zat er geen leven in de hond en gaf ze geen aandacht , lag constant op haar zij. Aanpassing dacht ik. Omwille van een reis naar het buitenland en nazicht van de nodige vaccinaties had ik de veearts gecontacteerd op 14/06. Bij het betreden van de praktijk was de veearts geschrokken en zei onmiddellijk dat de hond te mager was en dat er iets scheelde aan de tepels. Zij onderzocht Chinook en kwam tot de vaststelling dat ze 2 gezwellen had. Daarna werd er lichaamsvocht uit beide gezwellen getrokken om dit in het labo te laten nazien, maar de arts was vrij zeker: Chinook heeft borstkanker. Onmiddellijk werd een operatieve ingreep gepland en deze heeft op 26/06 plaatsgevonden. De diagnose werd vorige week door het labo bevestigd. Om een lang verhaal kort te maken: de totale levensnoodzakelijke ingreep heeft mij €752 gekost!! Na de consultatie op 14/06 heb ik de fokker terug gebeld met de uitleg van de veearts. Haar antwoord was heel simpel: nooit iets van gemerkt, denk toch niet dat ik elke hond dagelijks ga betasten... Ik zal je €100 terug betalen. That's it!!! Mijn advies: koop hier nooit een hond want de fokker is het niet waard om deze dieren op te voeden... Natuurlijk ga ik gerechtelijke stappen ondernemen tegen deze wanpraktijken, Michel VBD, dierenwelzijn en de media mogen ook een telefoontje verwachten. Dit moet stoppen!
Was deze review nuttig? 0

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: September 2022
Liliane Van Kolen
Mensen, breng je huisdier aub nooit naar dit pension. Het is er gewoon verschrikkelijk. De behandeling naar de dieren toe strookt niet met hoe je met dieren omgaat. Het stinkt er zo gauw je in de ruimte (die moet doorgaan als onthaalruimte) binnenkomt. Daar was het ook bijzonder smerig. En los daarvan en eigenlijk het belangrijkste : onze hond kwam volledig gestresseerd thuis. Hij had plots bijtgedrag (niet zoals van een puppy) en was de eerste dagen totaal onhandelbaar. Ook onze poes was absoluut niet meer op haar gemak en schichtig (bang). Kortom : BLIJF DAAR GEWOON WEG ALS JE VAN JE DIEREN HOUDT !!
Was deze review nuttig? +2

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2019
Erwin Baert
Dit jaar voor de eerste maal onze hond naar het eikehof op vakantie gedaan.Nooit meer!!! Dit is duidelijk niet alleen een broodfokker maar vangt ook honden op enkel en alleen voor het geld.
Toen wij onze hond gingen halen was hij duidelijk compleet van slag. Er ging zelfs poep aan! Op de koop toe hadden ze zelfs een vreemde hond bij hem in de kennel geplaatst terwijl wij overduidelijk hadden gezegd dat onze hond van veel honden schrik heeft.
Ik ben er vrij zeker van dat ze zelfs met de reu's die op vakantie komen proberen om hun teefjes zwanger te maken.
Toen we op reis sms'ten om te vragen hoe het met onze hond ging wist ze geeneens over welke hond ik het had.Het contact verliep van begin tot eind héél stroef.Echte lompe kempische boeren. Ze wist me zelfs niet te vertellen welke hond erbij had gezeten.
Onze hond die anders zo actief en vrolijk is ,is nu een getraumatiseerd hondje die niet meer van onze zijde wil wijken en nog méér angst heeft van andere honden!
Het is een schande dat mensen zoals deze zo een "bedrijf" uitbaten.
Niks dierenliefde,enkel geld telt.
N.B.,we mochten zelfs gratis en voor niks een Schotse Collie teefje van 4 jaar meenemen omdat ze niet meer voldeed voor de kweek!Toen we haar naam vroegen wist hij dit zelfs niet!!We hadden het moeten weten maar nu is het te laat en we willen andere mensen behoeden om hetzelfde mee te maken!
Wij wensen de honden en pupjes die daar nog zijn het allerbeste maar de eigenaars verdienen enkel maar om kapotgemaakt te worden want dat doen ze met deze dieren ook!!!
Stuur hier aub en asap inspectie op af!!!
Was deze review nuttig? +8
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Oostmalle