Dierenpension 't Schipperke, Berkhout

16 bezoekers hebben een review geplaatst en 27 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension 't Schipperke.

Dierenpension 't Schipperke

Bobeldijk 106
1647 CL Berkhout
Noord-Holland, Nederland

Telefoon: +31 (0)229-551363
KvK: 36008487



Soorten dieren: Honden, Katten

Openingstijden:


Om een kijkje te nemen
Maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur.
Zaterdag, Zondag en officiële feestdagen tussen 9.00 uur en 11.00 uur.

Om uw huisvriend te brengen of op te halen:
Maandag tot en met Vrijdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur.
Zaterdag, Zondag en officiële feestdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
16
Gemiddelde score:
7.1
Algemene Indruk:
7.3
Klantvriendelijkheid:
7.2
Diervriendelijkheid:
7.4
Indruk binnenverblijf:
7.3
Indruk buitenverblijf:
8.2
Hygiëne‎:
7.4
Ligging:
7.8
Prijs/Kwaliteit:
7.5
Plaats een review

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2016
anoniem
Hier een tragisch voorval van een kerngezonde hond die na een hooguit 3 uur durend verblijf in 't Schipperke een tragisch nare dood is gestorven. De hond werd i.v.m. een vakantie van de baasjes naar dit pension gebracht, na goed gezocht te hebben naar een pension met veel buitenruimte waar het er vertrouwelijk uit zag om de viervoeter naartoe te brengen. Anderhalf uur van huis. Vlak nadat de baasjes thuis zijn gekomen nadat ze de hond naar het pension hadden gebracht werden ze al gebeld. De pensioneigenaar gaf aan dat de hond erg in paniek was en dat ze wilden dat de hond weer zou worden opgehaald. Een blauwe tong had hij en dat zou duiden op een paniekaanval dus wilden ze met de hond geen enkel risico nemen. Prima zou je denken, zo ook de baasjes dus ze hebben de hond direct weer opgehaald. Na de rit van anderhalf uur naar het pension bleek de pensionhouder er alles aan gelegen om de hond daar zo snel mogelijk weg te hebben. Onderweg naar huis werd de hond steeds zwakker en slapper en verloor hij zijn bewustzijn. Bij de eerste dierenarts die ze konden bereiken is de hond daar voor de deur overleden. De dierenarts heeft geconstateerd dat de hond in shock verkeerde en de blauwe tong doorgaans duidt op een shocktoestand en oververhitting. De dierenarts gaf daarbij aan dat de pensionhouder direct een dierenarts had moeten inschakelen in plaats van toekijken hoe het beestje lag te lijden en een pijnlijke dood tegemoet ging. Deze baasjes zijn zeer goede vrienden van mij en het gezin is in totale verbijstering hoe deze mensen (als je hen zo mag noemen) zo met dieren waar zij zorg voor horen te dragen om kunnen gaan. De enige conclusie die ik hieruit kan trekken is dat dit pension geen enkele verantwoordelijkheid neemt op het moment dat het niet goed gaat met je hond. Zolang het beest het goed doet en daar goed went zullen ze zich ongetwijfeld goed met de beestjes bezighouden, maar wanneer het beest iets krijgt willen ze dus dat het zo snel mogelijk wordt opgehaald en schakelen ze niet eens een dierenarts in. Ze nemen dus geen enkele verantwoordelijkheid voor het welzijn van je dier en laten het onder hun eigen ogen lijden. Ik raad een ieder aan die zijn/haar hond liefheeft, hun beestje hier nooit naartoe te brengen.
Was deze review nuttig? -13

9.4
Algemene Indruk:8.7
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:8.8
Indruk buitenverblijf:8.7
Hygiëne‎:8.9
Ligging:9.8
Prijs/Kwaliteit:9.9

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2015
Lucia Rep
Prima dierenpension, onze huidige hond gaat net als onze vorige 2 honden graag heen. De verzorging is altijd prima. De mensen zijn vriedelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!
Was deze review nuttig? +2

4.9
Algemene Indruk:5.1
Klantvriendelijkheid:6.2
Diervriendelijkheid:5.0
Indruk binnenverblijf:3.0
Indruk buitenverblijf:8.1
Hygiëne‎:4.1
Ligging:6.9
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2014
Yvy
De hond van mijn dochter is hier afgelopen zomer geweest,in eerste instantie een hele goede indruk met buitenruimte genoeg. Omdat ze een hond met veel energie heeft voor dit pension gekozen. Tussendoor nog een keer gebeld of alles goed ging (ja hoor...), en natuurlijk een tel nummer achter gelaten voor calamiteiten. Wat schrok zij toen ze haar hond weer kwam ophalen !! hij had gevochten met een andere hond(iets wat altijd kan gebeuren natuurlijk) maar zijn hele kop lag open! en zijn ooglid was uitgescheurd. Ze zeiden nog...niet schrikken hoor, maar het valt mee...geen dierenarts bijgehaald ?? Ze kreeg een hele timide, anders zo uitbundige hond, terug. Het bleek dat hij minstens een week in het binnen hok had gezeten. Bijna een jaar later wordt hij nog steeds behandeld voor zijn oog. Eens maar nooooit meer !!!
Was deze review nuttig? +3

9.8
Algemene Indruk:9.4
Klantvriendelijkheid:9.8
Diervriendelijkheid:9.7
Indruk binnenverblijf:9.8
Indruk buitenverblijf:9.8
Hygiëne‎:9.8
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2014
anoniem
onze friese stabij ging voor de eerste keer naar dit pension.we werden hartelijk ontvangen.er werd alle tijd voor ons en voor onze hond gemaakt om hem te laten wennen aan zijn omgeving en zijn verzorgers.
het zag er allemaal zeer schoon uit.wat hebben de honden een enorme buitenruimte!om met elkaar te spelen.

onze hond kwam weer zeer blij en verzorgd naar ons toe bij het halen.
volgende keer komt hij weer naar zijn viendelijke ,deskundige verzorgers.
Was deze review nuttig? 0

9.1
Algemene Indruk:9.5
Klantvriendelijkheid:9.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.0
Indruk buitenverblijf:9.0
Hygiëne‎:8.5
Ligging:8.5
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2014
anoniem
Tijdens onze vakantie zomer'14 heb ik mijn twee honden (twee herders)te logeren gebracht bij Dierenpension 't Schipperke. De honden hebben de tijd van hun leven hier gehad! In juni heb ik gebeld of ik een keertje langs kon komen om te kijken. Dit kon dezelfde dag nog! Ze hebben ons toen het hele pension laten zien, dit zag er erg goed uit en heb toen ook meteen gereserveerd voor de zomervakantie. Bij het brengen van de honden werden wij vriendelijk ontvangen en dit deed ons er goed. Toen wij de honden weer ophaalden waren ze erg enthousiast! Ze zagen er goed uit en waren netjes gekamd. Volgend jaar zomer breng ik mijn honden hier zeker weer heen! Een echte aanrader!
Was deze review nuttig? +1

9.3
Algemene Indruk:9.0
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:7.7
Indruk buitenverblijf:9.7
Hygiëne‎:9.7
Ligging:9.3
Prijs/Kwaliteit:9.5

Review geplaatst door

, Periode: April 2014
anoniem
Wij zijn super tevreden over de gehele behandeling van onze hond! De hele dag kunnen ze heerlijk buiten spelen met andere honden. Geweldig, de eerste dagen na het ophalen heeft onze hond nodig om bij te komen van ook een geweldige speel en ravot vakantie. Niet eerder meegemaakt dat onze hond zo lekker kan spelen met andere honden. Ook de ontvangst en de wijze waarop met verstand van zaken onze hond in haar groep is ingedeeld heeft ons een zeer goed gevoel gegeven. De familie Steur heeft ons het gevoel van vertrouwen en vakmanschap gegeven en waar tref je dat nog aan tegenwoordig. Super en voor de volgende vakantie hebben wij alweer geboekt. Dank voor de gastvrijheid!!
Was deze review nuttig? 0
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Berkhout