Dierenpension Melishoeve, Meliskerke

5 bezoekers hebben een review geplaatst en 9 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension Melishoeve.

Dierenpension Melishoeve

Kelderweg 1
4365 SC Meliskerke
Zeeland, Nederland

Telefoon: +31 (0)6-52593158
Bgg: +31 (0)118-603232
KvK: 60566361


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Dierenarts is dagelijks aanwezig
Diversen: Lid van Dibevo

Openingstijden:


Tussen 9 en 10 en tussen 17 en 18 uur

Reviews:

Totaal aantal reviews:
5
Gemiddelde score:
3.4
Algemene Indruk:
3.7
Klantvriendelijkheid:
3.2
Diervriendelijkheid:
3.8
Indruk binnenverblijf:
2.6
Indruk buitenverblijf:
3.4
Hygiëne‎:
3.4
Ligging:
5.9
Prijs/Kwaliteit:
2.6
Plaats een review

2.1
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:5.1
Diervriendelijkheid:1.1
Indruk binnenverblijf:1.1

Review geplaatst door

, Periode: September 2023
Silvia Roodbeen-Menheere
Onze pup van 5,5 maanden voor 4 nachtjes gebracht. Eerste indruk was eigenlijk niet positief. Maar al betaald dus toch achter gelaten. Toen we onze pup op gingen halen, was de pup afgevallen, ziek en had 2 bijtwonden 1 zijkant neus en andere net naast oog. Drie dagen later naar dierenarts gegaan. De pup was niet haar zelf. Oogde ziek en nieste heel veel. Bleek dat ze kennelhoest had opgelopen. Ze had 39.8 graden koorts. Bij thuiskomst uit het pension de pup gelijk goed geborsteld en gewassen. Ze stonk.
Geen aanrader
Was deze review nuttig? +1

1.6
Algemene Indruk:2.0
Klantvriendelijkheid:1.1
Diervriendelijkheid:1.1
Indruk binnenverblijf:1.5
Indruk buitenverblijf:1.2
Hygiëne‎:1.1
Ligging:3.4
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: Augustus
anoniem
Onze Hond zaterdagochtend weggebracht nog geen 4 uur later wordt er al gebeld meneer u hond is onder narcose geweest zijn oor is gehecht,gebeten door een andere hond.Deze honden lopen allemaal los in een vieze zandbak zonder enige controle worden nieuwe honden er gewoon bij gegooid.Dit zijn mensen die alleen honden opvangen en katten maar verder geen verstand van zaken hebben.
De aankomst ziet er buiten goed uit tot je binnenkomt in een halletje daarna schrik je je kapot.
Vieze muffe vochtige binnenkennels.

Onze hond is 2 weken een compleet andere hond geweest en onze eigen dierenarts schrok van dit verhaal en hoe er daar met de honden wordt om gegaan hij zei ook je zet nooit of te nimmer alle honden bij elkaar!.
De hechting zou oplosbaar zijn dat was dit ook niet zo onze eigen dierenarts heeft deze weken later verwijderd.
Mensen wees gewaarschuwd breng je dier hier niet weg!!
Was deze review nuttig? +2

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

anoniem
Ik ken dit pension niet persoonlijk, los daarvan wil ik ondanks dat dit pension een prijzenduiker is die onder de normale gangbare prijzen werkt een hart onder de riem steken, men schrijft over slechte verzorging en niesziekte, laat het duidelijk zijn dat de schrijvers van deze review totaal geen besef hebben van wat er rondgaat in dierenland en waar pensionhouders totaal niets aan kunnen doen dan zorgen en verzorgen, de verschijnselen lijken schrikbarend veel op de verschijnselen bij mensen met covid, van het ene moment op het andere hoge koorts, niezen, verkouden en longen vol slijm en niet willen eten, dit speeld bij vele dierenpensions en hoe je ook werkt, ontsmet en wat je ook doet, het is een questie van medicijnen geven en uitzieken, ik vind het overigens zeer vreemd dat zo weinig mensen schrijven van bedankt voor de zorg van mijn dier, sorry ik weet ook niet of mijn dier de oorzaak was van het feit dat meer dieren ziek zijn geworden.
Was deze review nuttig? 0

4.0
Algemene Indruk:5.0
Klantvriendelijkheid:4.5
Diervriendelijkheid:6.9
Indruk binnenverblijf:1.9
Indruk buitenverblijf:2.9
Hygiëne‎:2.0
Ligging:6.9
Prijs/Kwaliteit:1.9

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2021
anoniem
Wij hebben onze kater naar pension Melishoeve gebracht, omdat wij 2 weken op vakantie gingen. Na een week gebeld en alles bleek erg goed te gaan en hij deed het ook erg goed. Onze kater is 2 weken voor het verblijf geënt tegen kattenniesziekte, maar toen wij hem ophaalden bleek het toch uitgebroken in het pension. Onze kater is dus erg ziek en moet naar de dierenarts. Vervolgens heb ik gebeld naar de Melishoeve en en ik werd direct afgekapt toen ik begon over het feit dat onze kater zo ziek is. Er waren direct een aantal 'smoesjes' over varianten en dergelijke. Ik had vertrouwen in het pension en ik krijg 2 weken later en erg zieke kater terug het pension neemt geen verantwoordelijkheid voor iets en ik baal hier gewoon heel erg van. Ik durf mijn kat niet direct meer weg te brengen naar een pension. De katten zitten overigens met 30 tegelijk in een kleine huiskamer met een buitenruimte. Het zou mooi zijn als ze dit aan kunnen passen.
Was deze review nuttig? +4

5.8
Algemene Indruk:6.8
Klantvriendelijkheid:2.0
Diervriendelijkheid:6.0
Indruk binnenverblijf:6.0
Indruk buitenverblijf:6.0
Hygiëne‎:7.0
Ligging:7.5
Prijs/Kwaliteit:5.0

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2019
John de Nooijer
Mijn 3 mechelse herder naar dit pension gebracht. Uitdrukkelijk afgesproken dat de honden niet bij elkaar moesten. Tegen de afspraak in toch bij elkaar op de luchtweide en de honden gevochten. Flinke wond bij 1 van de honden. Terwijl ik in het buitenland was kwam er een app-je. Is het goed dat we naar de dierenarts gaan- Ja - doe maar - wat kan je anders? De honden de dag erop opgehaald - mijn partner verlof genomen. We wilden ze niet langer laten zitten daar. Daarna niets meer gehoord van het pension. Dan maar zelf gebeld - wel excuses maar de dierenarts kosten zijn voor de eigenaar ( staat in de voorwaarden) - de kosten voor eerder halen zijn terug betaald. Ik vind dit niet naar tevredenheid afgehandeld. Als een hond ziek wordt - ja dat begrijp ik kosten voor de eigenaar - maar als een hond door onhandigheid van de medewerkers gebeten wordt verwacht ik een andere afhandeling. Blijkbaar is het mode om zgn gezellig alle honden bij elkaar te laten maar wie is er dan de leider? Dan moeten ze dan maar uitvechten. En dat is nu precies wat ik niet wil.
Was deze review nuttig? +11
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Meliskerke